Sarah

Psycholoog

Doelgroepen:

Kinderen en jongeren, Volwassenen-en-adolescenten

Specialisatie / Ervaring:

Zoals de Amerikaanse schrijver en filosoof Henry David Thoreau ooit zei: "Geluk is als een vlinder. Hoe meer je het najaagt, des te meer het je zal ontsnappen. Maar als je je aandacht op andere dingen richt, zal het zachtjes neerstrijken op je schouder."

In deze snel veranderende wereld moeten we aan steeds meer verschillende eisen voldoen. We moeten een goede opleiding genieten, succesvol zijn in onze job en daarnaast nog een liefdevolle ouder/ zus/ broer/ partner zijn. We worden geacht steeds te weten welke richting we op willen, steeds gelukkig en vrolijk door het leven heen te fietsen.

Helaas is dit vaak niet de realiteit. Soms komen we vast te zitten in patronen en vergeten we waar we naartoe wilden. Daarnaast komen er soms zaken op ons pad die moeilijk (alleen) te dragen zijn. Soms lopen we onszelf zodanig voorbij dat we op een gegeven moment tegen een muur aanlopen. Vanuit het idee dat we overal in zouden moeten excelleren en onszelf ten volle zouden moeten ontplooien, kan er dan het gevoel ontstaan dat we gefaald hebben. Dit is een menselijke reactie op een onrealistisch ideaalbeeld dat ons wordt voorgehouden.

Als psycholoog ben ik bereid om samen met jou op pad te gaan. Samen gaan we op zoek naar een manier om weer grip te krijgen op jouw leven.

De mogelijkheden tot begeleiding zijn ruim en kunnen zowel om privé-gerelateerde moeilijkheden gaan, dan wel werk-gerelateerde problemen.

Diploma's:
Master in de klinische psychologie Master in de arbeids- en organisatiepsychologie

Thema's
stress, burn-out, angst, depressie, zelfzorg, zelfvertrouwen, communicatie, trauma, verslaving, relatieproblemen, paniek, persoonlijke ontwikkeling, chronische pijn, chronische vermoeidheid, conflicten op het werk, rouw, ...

Plan hieronder uw afspraak