Mieke Borghgraef

Mieke

Systeemtherapeut & Integratief psychotherapeut i.o.

Doelgroepen:

Kinderen en jongeren, Volwassenen-en-adolescenten, Gezin

Specialisatie / Ervaring:

In 2008 studeerde ik af als Bachelor in de orthopedagogie in Antwerpen. Ik heb een ruime ervaring opgedaan als familietherapeut en als leidinggevende. In 2017 startte ik een vierjarige opleiding (Postgraduaat integratieve psychotherapie en counseling met cliëntgerichte – experiëntiële basis). Ik werk nu als psychotherapeut in een groepspraktijk en sinds 2020 geef ik ook online therapie.

We krijgen allemaal te maken met moeilijke momenten in ons leven. Meestal lukt het om deze moeilijkheden alleen te overwinnen. Misschien heb je deze keer hulp nodig omdat je je niet helemaal begrepen voelt of omdat je bent vast gelopen. Vanuit een integratieve kijk ga ik samen met jou een therapeutisch proces aan. Cognitieve gedragstherapie, creatieve methodieken, lichaamswerk, contextuele en systemische inzichten kunnen worden toegepast, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. De ervaring leert mij dat, niet alleen in de praktijkruimte maar ook online, een boeiend en bevrijdend proces kan worden doorlopen. Indien je wenst, krijg je ook tussen de sessies door kapstokken waarmee je aan de slag kunt.

Lid van: vvtiv: Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving

Opleiding:
- NLP (neurolinguïstisch programmeren) coach (kortdurende opleiding)
- Animal assisted therapy (2jaar)
- Multidimentionele FamilieTherapie (2jaar)
- Intensieve Pedagogische Thuishulp (kortdurende opleiding)

Thema's
stress, burn-out, traumaverwerking, familiale moeilijkheden, relatiebreuk verwerken, angst, omgaan met emoties, persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, spirituele vragen, innerlijke conflicten, lichamelijke klachten

Plan hieronder uw afspraak