Sarah De Valckenaere

Sarah DV

Oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapeute

Doelgroepen:

Kinderen en jongeren, Volwassenen-en-adolescenten, Gezin, Relatie

Specialisatie / Ervaring:

Sinds 2000 heb ik als maatschappelijk assistent en later als psychotherapeut onder meer gewerkt in crisishulpverlening als slachtofferbejegenaar en deed ik ervaring op in het begeleiden en coachen van personen na trauma incidenten, burn-out/bore-out, stress en spanning, zingevingsvragen, bemiddelen en opvolgen van conflictsituaties ...

Ik heb een postgraduaat in de oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie en volgde de opleiding EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) en speltherapie.

Professionele ondersteuning kan je helpen om stil te staan bij wat moeilijk loopt, en te zoeken naar hoe het verder kan op een manier waar jij je comfortabel bij voelt. We gaan samen op jouw tempo op zoek naar een oplossing voor het probleem dat jij ervaart.

We leggen de focus op de oplossingsanalyse i.p.v. op de probleemanalyse. We stimuleren jouw oplossingsgericht vermogen om in de toekomst moeilijke situaties te kunnen aanpakken op een constructieve en creatieve manier.

Thema's
Trauma, zingevingsvragen, relatieproblemen, angst, stress, spanning, emotionele problemen, piekeren, corona stress, levensvragen, innerlijke conflicten, familiale moeilijkheden, echtscheiding, conflicten, burn-out/bore-out, familiale moeilijkheden...

Plan hieronder uw afspraak